Hexi Ingatlan

Ingatlant keres? Mi megtaláljuk Önnek!

Eladó/kiadó ingatlana van? Mi segítünk az értékesítésben!

Honlap ajánló

Ajánlja honlapunkat
barátainak, ismerőseinek

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Címzett neve:

Címzett e-mail címe:

Cégünkről

Hexi Ingatlan- és Hiteliroda

OTTHON VAGYUNK A PILISBEN

Szakképzett ingatlanközvetítőkből álló csapatunk készséggel áll rendelkezésére a pilisi régióban és környékén.

Szakembereink a területen élnek és igyekeznek Önnek teljes körű, személyre szabott szakmai segítséget nyújtani akár ingatlan eladásról, kiadásról, akár ingatlan vásárlásról van szó.

Számíthat tudásunkra, tapasztalatunkra, ha információt szeretne a helyi ingatlanárakról, a vásárolandó ingatlan műszaki állapotáról, a településről és a környékről, ahol az ingatlan található. Segítjük akkor is, ha hitelre vagy ha jogi, ügyvédi tanácsra, közreműködésre van szüksége. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező profi csapatunk azt tűzte ki célul, hogy helyismerete segítségével megtalálja a vevőnek a legmegfelelőbb ingatlant ill. az eladónak a megfelelő vevőt, és hogy  teljeskörű szolgáltatással segítse elő a sikeres adásvételt.

ÚJDONSÁG: Velünk olyan ingatlanokhoz is hozzájuthat, amelyek nem szerepelnek semelyik ingatlaniroda adatbázisában, mert helyismeretünk és személyes kapcsolataink segítségével felkutatjuk Önnek, az Ön igényei alapján!

Ha szeretne

  • egy nap alatt akár több - az Ön keresési paramétereinek megfelelő - ingatlant is megtekinteni, csak egy telefonhívásába kerül - a teljes pilisi régióban a hét minden napján állunk rendelkezésére.
  • a legkedvezőbb áron vásárolni, forduljon hozzánk, hiszen kínálatunkban reális árú ingatlanok találhatók, s ha kell, bízza ránk a kellemetlen alkudozást.
  • biztonságosan vásárolni - minden eladó ingatlan esetében tulajdoni lap lekérésével ellenőrizzük a tulajdonviszonyokat.
  • több információt jövendő lakóhelyéről (infrastruktúra, közlekedés, helyi építési rendeletek, stb.), hívjon minket, hiszen mi itt élünk, s szívesen adunk tanácsot.


Ha szeretné ingatlanát eladni

  • de bizonytalan az ingatlan reális árát illetően, keressen minket, mert szakképzett ingatlanközvetítő és értékbecslő kollégáink a terület szakértőiként szívesen adnak ingyenesen tanácsot, s minden kötelezettség nélkül tájékoztatják Önt szolgáltatásaink igénybevételének feltételeiről.
  • de nincs kedve vagy ideje vevőkre vadászni, mi professzionális segítséget nyújtunk, és vállaljuk, hogy felkutatjuk a potenciális vevőket ill. kiajánljuk ingatlanát meglévő ügyfeleinknek.
  • mi biztonságot nyújtunk: csak előzetesen minősített, adataikat megadó (leinformált) érdeklődőket viszünk az Ön ingatlanába.
  • bízza magát a profi helyi vállalkozókra, mi nagyobb helyismerettel, rugalmasabban és olcsóbban dolgozunk, mint a külföldi multinacionális cégek ügynökei!

Új irodánkat Pilisvörösváron nyitottuk meg, a Szabadság út 14.-ben. Elsősorban a pilisi térségben és a Zsámbéki medencében (Pilisvörösvár, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisjászfalu, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszántó, Csobánka, Pomáz, Szentendre, Piliscsév, Leányvár, Dorog, Tinnye, Perbál, Tök, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék) kínálunk és keresünk ingatlanokat, de partnerirodáinkkal az ország más területein is igénybe tudja venni szolgáltatásainkat.

Szakképzett, alapos piacismerettel rendelkező munkatársaink bőséges, minőségi  kínálattal és ügyfélközpontú szolgáltatással állnak az Önök rendelkezésére.